Iti place Eat & Track?

Cunoști pe cineva care caută o aplicație de nutriție precum Eat & Track? Dacă răspunsul este da, atunci amandoi puteți beneficia de o reducere.

Cum functioneaza?

De fiecare data cand recomanzi aplicatia unui prieten, veti obtine ambii reduceri de 10% la abonament. Reducerea va fi aplicata automat facturilor tale emise dupa data la care s-a facut recomandarea.

Nota: Facturile deja emise, nu sunt eligibile pentru reduceri.

Reducerile se aplica si vor ramane active pe toata durata colaborarii, daca ambii utilizatori sunt abonati si raman abonati la un plan platit. 

Pe de altă parte, dacă recomanzi aplicatia cuiva care încearcă aplicatia gratuit iar apoi nu se aboneaza la un abonament contra cost, reducerea corespunzătoare va fi dezactivata.

Poti vedea in orice moment starea celor carora ai recomandat aplicatia accesand din meniu "Profilul meu", sectiunea "Recomandari".

Această politică este în vigoare pentru a încuraja recomandarea aplicatiei utilizatorilor interesați să foloseasca aplicatia pe termen lung. Reducerile vor începe imediat ce persoana recomandata se aboneaza la un abonament plătit.

Poti avea abonament gratuit

O veste buna! Reducerile de recomandare se cumuleaza. Acest lucru inseamna ca pentru fiecare prieten caruia ii recomanzi Eat & Track, ti se adauga o reducere de 10%. De exemplu, daca recomanzi aplicatia la 5 prieteni si toti se vor abona la un plan platit, atunci te vei bucura de o reducere de 50%.

Reducerea maxima care se poate obtine este de 100% - abonament gratuit. Totusi, orice persoana noua la care ii recomanzi aplicatia va primi reducerea de 10%, chiar daca ai recomandat aplicatia la mai mult de 10 persoane.

Pentru a recomanda aplicatia cuiva trebuie sa ii comunici prin orice mediu de comunicare (email, mesaj telefon, etc.), codul de recomandare. In momentul cand persoana respectiva alege un plan si isi creeaza cont, are posibilitatea sa introduca codul in casuta "Codul de recomandare" din formularul de inregistrare.

Reducerile vor fi aplicate în conformitate cu regulile descrise în această pagină. Dacă ai întrebări cu privire la reducerile de recomandare, ne poti contacta folosind formularul de contact sau cu un email la contact@eatntrack.ro

În cele din urmă, ca măsură de protecție, Eat & Track își rezervă dreptul de a revoca reducerile de recomandare și de a revendica eventualele reduceri anterioare fiecarui utilizator abonat în caz de abuz suspect sau de utilizare necorespunzătoare a acestei politici.